Tawaran Program SARJANA PERKAUNAN (AC700) Separuh Masa di UiTM Cawangan Kelantan, Kampus Kota Bharu bagi Kemasukan Mac 2021

Pelajar BATCH PERTAMA PROGRAM SARJANA PERAKAUNAN (AC700) UiTM Cawangan Kelantan telah menghampiri penghujungnya dan bakal menamatkan pengajian mereka pada Februari 2021 nanti.

Lanjutan kejayaan tersebut, kami berbesar hati menawarkan sesi pengajian program AC700 BATCH KEDUA secara SEPARUH MASA bertempat di UiTM Cawangan Kelantan KAMPUS KOTA BHARU, LEMBAH SIREH.

Butiran lanjut mengenai program ini adalah seperti di bawah:

• Pengambilan Semester Mac 2021.
  • Graduate on Time (GOT) (4 semester).
  • Sesi pembelajaran Jumaat & Sabtu.
  • Butiran lanjut seperti syarat kemasukan, yuran, struktur pengajian dan lain-lain boleh didapati di dalam ACADEMIC PROSPECTUS yang disertakan.
  • Pra Pendaftaran boleh dibuat dengan mengisi link berikut) https://forms.gle/5ZFMgKKsnP36xGhUA
  • Pin no pendaftaran PERCUMA

Tuan/puan dialu-alukan untuk menghubungi person(s) in charge bagi membantu tuan/puan seandainya memerlukan penjelasan lanjut.

Muat Turun  ->> ACADEMIC PROSPECTUS

Salam Mesra,

Jawatankuasa Pembangunan dan Pengurusan Pasca Siswazah Fakulti Perakaunan UiTM Cawangan Kelantan