IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN PENTADBIRAN(PEKERJA SAMBILAN HARIAN) DI UiTM CAWANGAN KELANTAN, KAMPUS KOTA BHARU

TARIKH IKLAN : 07 JUN 2022

Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Kelantan Kampus Kota Bharu dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia berstatus Bumiputera yang berkelayakan untuk mengisi SEGERA kekosongan Pekerja Sambilan Harian (PSH) di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Kelantan Kampus Kota Bharu.

BIL.

JAWATAN

BUTIRAN

UPAH

SYARAT LANTIKAN

1.

Pegawai Eksekutif Gred N29

(Pekerja Sambilan Harian)

Taraf Jawatan:

Sambilan / Harian

RM72.00

(Sehari)

1. Warganegara Malaysia;

2. Berumur tidak kurang dari  18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

3. Diploma yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pegajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya atau;

Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

4. Memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

2.

Pembantu Tadbir Gred N19

(Pekerja Sambilan Harian)

Taraf Jawatan:

Sambilan / Harian

RM54.00 (Sehari)

1. Warganegara Malaysia;

2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh iklan jawatan;

3. Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan;

4. Memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN

1. Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh diperoleh dengan melayari laman sesawang UiTM Cawangan Kelantan Kampus Kota Bharu https://kelantan.uitm.edu.my/kb/. Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru atas sebelah kiri sampul surat.
    2. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
    3. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas dua (2) minggu dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA: 14 JUN 2022 (SELASA).

IKLAN JAWATAN KOSONG PEKERJA SAMBILAN HARIAN UiTM CAWANGAN KELANTAN, KAMPUS KOTA BHARU

BORANG PERMOHONAN JAWATAN PEKERJA SAMBILAN HARIAN UiTM CAWANGAN KELANTAN, KAMPUS KOTA BHARU

Sebarang pertanyaan boleh merujuk kepada :

Bil.  Email  No. Tel

Permohonan yang telah lengkap hendaklah dialamatkan kepada:-

BAHAGIAN PENTADBIRAN
    UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA