Majlis Menandatangani MOA Antara UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK), Malaysia & Universitas Pembangunan Nasional "Veteran" Jakarta (UPNVJ), Indonesia

JEMPUTAN MENGHADIRI MAJLIS MENANDATANGANI MEMORANDUM OF AGREEMENT (MOA) ANTARA UiTM CAWANGAN KELANTAN (UiTMCK), MALAYSIA & UNIVERSITAS PEMBANGUNAN NASIONAL "VETERAN" JAKARTA (UPNVJ), INDONESIA

Merujuk kepada perkara di atas, Fakulti Pengurusan Maklumat (FPM) akan mengadakan majlis menandatangani Memorandum of Agreement (MoA) antara UiTMCK dan UPNVJ yang merangkumi persidangan akademik, lawatan pelajar dan lawatan akademik.

Selaku jawatankuasa penganjur, kami dengan sukacitanya menjemput dan mengalu-alukan semua warga UiTMCK untuk mengikuti majlis tersebut secara dalam talian.

Berikut merupakan butiran program:

Tarikh: 23 Jun 2022 (Khamis)
Masa: 3:00 - 5:00 petang
Platform: Siaran Langsung Saluran YouTube Rasmi UiTM Cawangan Kelantan
Pautan: https://youtu.be/tto2GTvl4fw

▪️ Kehadiran warga UiTMCK amat dialu-alukan.

▪️ e-Sijil & Jam Latihan disediakan bagi warga yang hadir.

Sekian, terima kasih.

JAWATANKUASA PELAKSANA MoU/ MoA