Bengkel Pengurusan Kesihatan Mental, Menurut Psikospiritual Islam: Atasi Kemurungan, Kuasai Tekanan

JEMPUTAN MENGIKUTI BENGKEL PENGURUSAN KESIHATAN MENTAL, MENURUT PSIKOSPIRITUAL ISLAM: ATASI KEMURUNGAN, KUASAI TEKANAN, SECARA DALAM TALIAN

Adalah dimaklumkan bahawa jawatankuasa penganjur Department of International Affairs, UiTM Cawangan Kelantan (UiTMCK), Malaysia dan Pejabat Hal Ehwal Alumni, Pejabat Pembangunan Kerjaya dan Jaringan Industri & Unit Kaunseling HEP, Universiti Islam Sultan Sharif Ali (UNISSA), Brunei Darussalam akan menganjurkan Bengkel Pengurusan Kesihatan Mental, Menurut Psikospiritual Islam: Atasi Kemurungan, Kuasai Mental seperti ketetapan berikut:

Tarikh: 24 & 25 Mei 2022 (Selasa & Rabu)
Masa: 8:00 pagi – 4:45 petang

Mari bersama sertai 4 SLOT perkongsian oleh ahli panel hebat dan berwibawa!

Untuk sertai, sila imbas Kod QR atau tekan pautan https://forms.gle/DUiUbPC9y4AmUXHm6 untuk mendaftar dan berpeluang mendalami ilmu pengurusan kesihatan mental dengan lebih dekat bersama-sama pakar dalam sesi soal jawab.

Semua staf dan pelajar UiTM dijemput hadir.

E-Sijil disediakan!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!